Jämställdhet!

5787231[1]Åter tillbaka på svensk mark besökte vi barn i Skåne och fick en härlig middag och en jättetrevlig kväll  tillsammans! Fortsatt resa norrut och på rastplatsen vid Brahe Hus i Småland ringer Mora Sjukhus och vill skjuta upp min inplanerade höftledsoperation från den 13 maj till den 26 maj pga att de inte hade någon som kunde genomföra operationen!! Man undrar ju faktiskt lite vart tog den läkaren vägen som var inplanerad för min operation den 13??? Nåja det är bara att gilla läget för tillfället men någon mera uppskjutning blir det inte tal om! Luften gick lite ur mig nu men vi åker vidare till goaste vännerna i Sörmland och får fira husets herre som har födelsedag. En god middag och en mycket trevlig kväll.

Här kommer jämställdhetsfrågan upp! De har nämligen gubben och gumman som vindflöjel utanför fönstret och det blåste en hel del och då får den lilla gumman gno något alldeles otroligt medan gubben bara står still och slipar sin yxa på slipstenen som gumman vevar.

Nästa dag kommer vi så hem till vårt paradis och det är skönt att få sova i sin normala säng igen (sängen i husbilen är lite smal) fast saknade av vår hund gör sig starkt påmind. Men det var en minnesvärd resa och nu kommer förmodligen husbilen inte att bli så mycket använd i sommar pga den kommande operationen! Men det är en härlig epok vi startat som husbilsägare – vem kunde tro det??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *